RAZMISLILA JE

Kritikuju je: Ekstra Nena je postala DOKTOR NAUKA, muziku je ostavila po strani, ali je PUBLIKA veoma LJUTA , evo šta joj žestoko ZAMERAJU!

3

Svesna je njihovih zahteva.

foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Ekstra Nena žarila je i palila devedesetih godina, a ostala je upamćena i kao poslednja predstavnica Jugoslavije na izboru za pesmu "Evrovizije" u Švedskoj. Pevačica nas je te daleke 1992. godine. predstavljala u Malmeu kompozicijom "Ljubim te pesmama" kada se plasirala na 13.mesto.

 

Snežana Berić sa svojih 59 godina izgleda apsolutno atraktivno kao i tih godina kada je bila na vrhuncu svoje slave.

 

Nakon magistarskog rada "Rebrendiranje Beogradske filharmonije", Snežana Berić je na Fakultetu za kulturu i medije na privatnom univerzitetu odbranila i svoj doktorski rad pod nazivom "Brendiranje u kulturi i globalizam".

 

Poslednjih desetak godina okrenuta sam akademskim radom, dok pre 6 meseci nisam dobila pretnju fanova da nema smisla da se ne bavim muzikom i da moramo nešto novo da radimo. Ja sam non stop radila, ali po malo. Dve velike karijere ne mogu tek tako da idu u isto vreme. Posle velikih koncerata, meni je glupo bilo da pevam po kafićima. I ova Evrovizija mi je došla odlično", rekla je Ekstra Nena u "Jutru sa Jovanom i Srđanom".

foto: Instagram

 

makonda-tracker