Vesna Zmijanac: Volimo se više nego ikada

0
Folk pevačica Vesna Zmijanac priznaje da je svom dečku, biznismenu Željku Rstoviću, oprostila greške zbog kojih su svoju petomesečnu romansu raskinuli na dva dana
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Folk zvezda Vesna Zmijanac (54) pomirila se sa svojim dečkom, biznismenom Željkom Rstovićem (40) s kojim je prošle nedelje raskinula petomesečnu romansu na dva dana. Iako su mnogi pomislili da je njihovoj ljubavi definitivno došao kraj, partneri koje i dalje vezuje ogromna ljubav i strast, obnovili su svoj emotivni odnos neposredno pred pevačicin poslovni put u Kraljevo, gde je prošle srede gostovala na tamošnjoj lokalnoj televiziji.

- Željko i ja smo prekinuli vezu, ali to je trajalo samo dva dana. Posvađali smo se zbog njegovog konstantnog kašnjenja. Mene je teško pratiti jer uvek žurim – počinje razgovor Vesna koju je veoma brzo prošla ljutnja.

- Tog dana prilično sam se razbesnela i rekla mu da je prevršio svaku meru. Neposredno nakon što smo raskinuli, pozvali su me novinari jednog dnevnog lista i na pitanje o Željku, odbrusila sam: Ta priča je završena. Oni su, naravno, izvukli naslov: Ponovo sam sama. Međutim, to nije dugo potrajalo jer ne možemo jedno bez drugog – iskrena je čuvena pevačica koja ne krije da je njena veza sa Željkom veoma turbulentna.

- Naša romansa je vrlo uzbudljiva i ko zna koliko puta ćemo se još svađati i miriti, ali sigurna sam da će to svaki put biti zbog toga što je on navikao da sve radi polako i temeljno  – smeje se Vesna koju je Željko postepeno osvajao.

- Opušten sam jer sam presrećan i zaljubljen – kratko nam je rekao Rstović koji će svoju dragu obradovati i simboličnim poklonom u znak pomirenja. 

Inače, studio u kojem je gostovala u Kraljevu i gde je stigla zagrljena sa svojim partnerom, nalazi se nadomak sela Kovači u kome je odrasla sa bakom Natalijom, pa je Zmijančeva iskoristila priliku da svom voljenom pokaže i grad u koji se doselila kada je imala četiri godine. Ophrvana emocijama zbog obnovljene romanse i boravka u voljenom gradu, pevačica je u pratnji svog izabranika otišla i na romantičnu večeru pored Ibra, kako bi sa svojim dečkom popričala o iskrenim osećanjima koja ih vežu.

Nikola Rumenić

makonda-tracker