slučajnost ili ne

Još jedna kraljevska tajna koja sluti da NIKADA NE BUDE OTKRIVENA: Da li je ovo prava istina o njenoj trudnoći?

1

Pojedini tvrde da je u pitanju trudnoća kod surogat majke ali da se ta istina drži u strogoj tajnosti.

foto: Profimedia

Svetski mediji neko vreme unazad pišu kako Megan Markl nije trudna da je njeno drugo stanje ustvari velika zabluda i dogovor među članovima kraljevske porodice. 

 

Pojedini tvrde da je u pitanju trudnoća kod surogat majke ali da se ta istina drži u strogoj tajnosti. 

 

 

Njeno često pojavljivnje u javnosti pomoglo je stručnjacima da dođu do par zaključaka kada je njena "lažna" trudnoća u pitanju, kao i teorije na društvenim mrežama. 

 

 

Razlozi koji pokrivaju njihove sumnje su sledeći: 

 

Megan Markl prečesto drži stomak na događajima na kojima se pojavljuje a razlog je upravo taj jer se boji da joj veštački stomak ne ispade i tako otkrije veliku kraljevsku tajnu. 

 

foto: Profimedia

Na društvenim mrežama pojavljuju se fotografije Megan Markl u čučećem položaju koji je veoma zahtevan, a za poneke trudnice skoro i nemoguć. 

 

Njen stomak nije uvek u istom položaju - mnogi su primetili da je trudnički stomačić vojvotkinje uvek u dosta drugačijem položaju što i nije tipično za žene koje su zaista u drugom stanju. 

 

foto: Profimedia

I na kraju, poslednji i dosta jak razlog je baš panični strah od gojenja. Megan Markl je više puta do sad u javnosti iznosila da je to nešto čega se ona stvarno plaši. 

 

No, bilo kako bilo, stroga kraljevska pravila kao i tajne se uvek dobro sačuvaju koliko god da su surove i radikalne o čemu svedoči i sama kraljevska istorija. 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker