nekad i sad

DIVNE USPOMENE: Isplivala karta gradskog prevoza Lepe Brene iz srednjoškolskih dana, a fotografija će vas ODUŠEVITI i podsetiti na neka druga vremena!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

The Grand Gvoždjurija

10-02-2019 23:55h
I sad svi oni mazalice tipa Pikaso,Mone,Direr i muzikanti kao Mozart,Čajkovski i Levis Štraus nisu više ništa jerbo ovo je kunst,masallah!

Dr bata

11-02-2019 10:49h
Bila je lepa i ostala lepa...nisu joj trebale operacije

limunada

13-02-2019 15:03h
@Dr bata
Da li sam dobro procitala ? njoj nisu trebale operacije ali zasto je ona onda isla pod noz ? Samo corav ne vidi da se vise puta "zategla" i ne samo u licu...
Pogledajte joj "dekolte" iz 1982 godine i sadasnji posle 37 godine, tada su joj vec visile grudi a danas se drze pravo!!!

Davor

13-02-2019 17:30h
Realno Lepa Brena NIKADA nije bila lepa, ali jeste jedna od najvećih zvezda balkana. Pogledajte slike lepih žena iz mladjih dana ili ovdašnjih prirodnih lepotica, biće vam jasno. Bacite pogled na usne koje nije imala, grudi... o liftinzima da ne pričamo .

Zora

14-02-2019 13:17h
Bila je lepa,zgodna i uvek je posedovala harizmu. Divan glas i sposobnost da razveseli publiku divnim veselim pesmama.
Sve ove kvalitete zajedno do sada ni jedna pevačica na našim prostorima nema.
Bila i ostala jedinstvena i najbolja.

sara

29-03-2020 12:26h
kao dijete sam je obozavala. i meni je prirodna bila lijepa. sad sva izoperisana.... ne liči na Brenu nekadašnju.

Lama

20-06-2020 19:22h
Ovo je njena fotografija iz studentskih dana u Beogradu,ne iz skolskih.

Mica

09-07-2020 10:13h
A ova slika iznad joj je sa maturske večeri, danas izgleda kao ukljeva.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: