Robert Patinson: Verujem u ljubav za ceo život

0
Miljenik ženske publike, glumac Robert Patinson slikao se za naslovnicu italijanskog izdanja magazina Vanity Fair gde je otkrio da žudi da upozna ženu sa kojom će ostati do kraja života

Promovišući svoj najnoviji film Voda za slonove holivudski superstar Robert Patinson nakon američke pozirao je i za naslovnu stranu aprilskog broja italijanskog izdanja magazina Vanity Fair. Dvadesetčetvorogodišnji Britanac poverio se da nikada nije bio tip muškarca koji uživa u neobaveznim aferama i smatra da je za takav stav zaslužno vaspitanje koje je dobio od svojih roditelja koji su dugi niz godina u srećnom braku.

- Odrastao sam uz uverenje da je moguće biti sa jednom osobom čitavog života. Kada izaberem da budem sa nekim, to je zato što to zaista i želim. U vezi se dajem stoprocentno. Kada bih izlazio sa više žena, čini mi se da ni za jednu ne bih mogao da kažem da mi je devojka – smatra Patinson koji se već duže vreme zabavlja sa svojom partnerkom iz filmske sage Sumrak Kristen Stjuart.

Govoreći o svom najnovijem ostvarenju gde glumi cirkuskog veterinara u komplikovanom romantičnom odnosu sa prelepom ukrotiteljkom konja koju igra Riz Viderspun, Robert se osvrnuo na ovu ljubavnu priču.

- Ona će za njega zauvek ostati posebna žena, bez obzira na sve. Džejkob samo želi da daje i ne traži ništa zauzvrat. To je po meni najlepši mogući vid veze – zaključio je glumac.

makonda-tracker