sve joj duguje

ONA JOJ JE NAJVEĆA PODRŠKA I OSLONAC: Majka Dee Đurđević celu noć provela u bolnici uz svoju MEZIMICU

0

Voditeljka Dea Đurđević juče je rano ujutru doživela saobraćajnu nesreću na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke. Usledila je višečasovna operacija, a Dea je sve veoma hrabro podnela.

foto: Instagram
foto: Instagram

Uz nju su čitavu noć, iako izvan šok sobe budući da su posete zabranjene, proveli Mladen Mijatović i majka Nena.

 

Poznato je da je Nena najveća podrška i oslonac svojoj ćerki. Zajedno se pojavljuju u javnosti, idu na koncerte, događaje, objavljuju fotografije, često i letuju zajedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on

- Uvek sam izgledala kao žensko, a radila muske stvari. Kad sam bila mala nisam preskakala lastiš i igrala se sa barbikama, igrala sam fudbal i pucala sam iz pištolja. Mama je pucala ranije i ja sam htela da pucam, to mi je bilo sjajno. Išla sam na kik boks dugo i posle toga sam odlučila da moram da idem na pucanje jer to je baš antistres terapija. Dečko Mladen ima više iskustva u pucanju, ali se nikad ozbiljno nismo takmičili u tome - rekla je svojevremeno Dea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on

Nena Đurđević, odnosno Nena Dodevski kako se potpisuje, provela je čitavu noć uz svoju mezimicu.

 

- Ja svojim morem plovim putujem, sve manje tugujem, sve više ludujem... Jer znam da neko kući čeka me, šta bih da nema te - SVE TI DUGUJEM - napisala je jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker