Viktorija Bekam: Kad ne može Koko i Luna je lepo ime za ćerku

0
S obzirom na to da slavni supružnici Viktorija i Dejvid Bekam nikada nisu marili za konvencije i da su za svoje sinove su odabrali neobična i jedinstvena imena, spekuliše se da će i svoju ćerkicu koja bi trebalo da se rodi na leto jednako nestandardno zavesti
foto: BANG
foto: BANG

Svetski poznati par trendsetera Viktorija i Dejvid Bekam oduvek su skretali pažnju izborima koje su pravili u karijeri, modi i drugim oblastima života, pa tako i neuobičajenim imenima koja su davali svojoj deci. Strani mediji se ovih dana bave istraživanjem na temu kako će se zvati prva sestrica koju će slavni roditelji darovati svojim sinovima Romeu, Kruzu i Bruklinu.

Prema rečima izvora bliskim paru, Viktorija je oduvek želela da svoju prvu devojčicu nazove Koko prema francuskoj ikoni mode Koko Šanel, ali kada je nakon rođenja tri dečačića odustala od ideje da će dobiti ženskog potomka, bivša spajsica odlučila se da to ime nadene svojoj omiljenoj keruši, uvek brižljivo manikiranoj ženki američkog buldoga.

Međutim, gostujući 2004. godine u jednoj emisiji kada je bila trudna sa svojim poslednjim detetom za koje je već tada znala da će biti treći sin, atraktivna Poš otkrila je da postoji još jedno ime koje joj se veoma dopada, a kojim bi mogla da krsti toliko željenu ćerkicu.

- Veoma mi se dopada reč Luna. Znam da je to žensko ime. Tako da, ko zna, možda za narednu bebu – izjavila je Viktorija.

makonda-tracker