NE SLAŽE SE

Turbulentno: Filip Živojinović nema nameru da ŽIVI sa TAŠTOM, a kada je čuo da će se nakon Aleksandrinog porođaja useliti kod njih, malo je reći da je POBESNEO!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

mira

07-02-2019 15:27h
Rekla bih da se i Filip "usrećio" !

Hm

08-02-2019 22:54h
@mira
Ili Ona?Nikada se Ne zna.

roditelj

07-02-2019 15:35h
Ja nisam spavala kod cerke ali sam joj svakodnevno pomagala kad je imala malu bebu. Onda neka plate dadilju.

znam

07-02-2019 15:40h
Tu kad se neko useli ništa od braka.

Grdana

07-02-2019 16:45h
I ne treba da se useli! I ja pomazem svojoj cerki i zetu oko bebe,ali sam prespavala samo nekoliko puta zbog njene hipertenzije i komplikacija posle carskog reza i to kada je zet radio nocnu smenu,pa da ne bude sama oko bebe u vec losem opstem stanju. Nije mi palo useljavanje napamet! Zato,savet buducoj baki: put pod noge svaki dan,pomozi cerki,pa nazad kuci! Odlicno za kondiciju! Pusti decu da uzivaju u roditeljstvu!!!

Bravo

08-02-2019 22:53h
@Grdana
I sama Sam dolazila svaki Dan u pocetku.kupala bebu.pomagala i uvece se vracala kuci.

mika

07-02-2019 17:06h
Kako ovi "pouzdani izvori" sve znaju , i bas sve prenesu novinarima. Strasno. Zivimo u 21 veku, a novinari se jos sluze glupim izgovorima za izmisljotine "pouzdani izvori". Cudo da nisu preneli i tacan sat kad se to desilo i koju su kafu pili. hahaha

Anika

08-02-2019 15:34h
Ne razumem zasto se od rodjenja deteta pravi tolika fama.Rodila sam dvoje dece, u to vreme ziveli smo u inostanstvu, suprug je cesto sluzbeno putovao, jedno dete u vrtic, beba sa mnom u kuci i sve ok.

Sanja

11-02-2019 01:58h
A ja ne razumem bas nista...samo to da joj je upala sekira u med, to razumem
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: