Kolin Farel: Mnogo mi nedostaje Elizabet Tejlor

0
Poznati glumac Kolin Farel razjasnio je prirodu svog odnosa sa nedavno preminulom holivudskom divom Elizabet Tejlor
foto: BANG
foto: BANG

Pošto su mnogi bili iznenađeni time što je baš Kolin Farel bio jedan od govornika na prijemu održanom nakon sahrane legendarne Elizabet Tejlor, tridesetčetvorogodišnji Irac osetio je potrebu da ispriča kako je došlo do neobičnog prijateljstva sa pokojnom oskarovkom.

- Pitate se kako smo Elizabet i ja postali prijatelji? Znate, to je ona stara priča o dečaku koji upoznaje devojčicu, a zatim krene da je saleće ogromnim brojem telefonskih poziva u neprikladno doba noći. Jednostavno imao sam taman toliko sreće da uspem da postanem njen prijatelj u poslednjih godinu i po dana. Obožavam je... još uvek – rekao je Farel.

Slavni plejboj za kojeg se spekuliše da je momentalno u vezi sa r’n’b zvezdom Rijanom, otkrio je da su mu se na sahrani znojili dlanovi od treme kada je trebalo da istupi i pred svima naglas pročita poemu Džerarda Menlija Hopkinsa The Leaden Echo and the Golden Echo, posebno što je to bio zahtev koji mu je Tejlorova lično uputila pre svog odlaska na onaj svet.

- Elizabet je sama odabrala tu zahtevnu i zagonetnu poemu. Eto, čak i mrtva uspela je da me natera da se sav preznojim. Toliko mi nedostaje. Strašno mi nedostaje – priznao je Kolin koji se nadavno našao na listi 50 najgorih holivudskih glumaca svih vremena zbog uloga koje je ostvario u filmovima Daredevil, Aleksandar, Poroci Majamija i Ponos i Slava.

makonda-tracker