ODLUČNA

Iako se porodila pre samo par meseci ona je donela VAŽNU ODLUKU: Ivana Maksimović IZNENADILA JAVNOST!

0

Dok mama ima obaveze, sin Filip je u sigurnim rukama, tako da ona može da se posveti sebi.

foto: Instagram

Steljačica Ivana Maksimović porodila se početkom novembra prošle godine, a sada otkriva da joj je cilj da se laganim tempom vrati u formu.

 

Iako bi mnogi pomislili da će Ivana Maksimović Anđušić uzeti barem godinu dana slobodno od treninga, te opustiti se od streljaštva, streljačica ne želi da pravi dugu pauzu.

 

S obzirom na to da je porođaj bio carskim rezom, opravak traje nešto duže. Ipak, osećam se sjajno i puna sam energije, ali neke stvari telo prosto ne može još uvek da isprati. Treninzi sada obuhvataju šetnju, jogu i nešto laganije vežbe u teretani - kaže nam odmah na početku razgovora Ivana.

Dok mama ima obaveze, sin Filip je u sigurnim rukama, tako da ona može da se posveti sebi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Andjusic Maksimovic (@ivanamaksimovic) on

 

Iako se porodila pre samo dva i po meseca, Ivana priznaje da se navikla na novu ulogu, kao i košarkaš Danilo Anđušić, koji obožava da se igra sa sinom i da ga kupa.


 

Iako je prošlo samo dva i po meseca, imam osećaj kao da smo zajedno ceo život. Skroz smo se navikli jedno na drugo, kao porodica funkcionišemo sjajno i neizmerno uživamo. Najomiljeniji su mi jutarnji časovi kada se Filip budi raspoložen i tada uglavnom pevamo pesmice, pričamo i smejemo se. Ali, verujem da je Danilu omiljeni deo dana veče, kada ga kupa i čini da mališa uživa u svakom minutu. Filip je od samog početka dobra beba. Nije previše zahtevan za sada i ima jako lep ritam što se tiče spavanja. Došli smo do toga da nam prespava skoro celu noć, i to mene posebno raduje, jer sam poznata spavalica - kaže nam Ivana.

Nastavak na sledećoj strani. 

makonda-tracker