Antonija Blaće: Hrvoje i ja razgovaramo o venčanju

0
Učesnica prve sezone hrvatskog šou programa Veliki brat, a danas voditeljka najnovijeg serijala istog rijalitija koji se emituje iz Beograda, Antonija Blaće, otkrila je šta misli o seks skandalu koji se desio u kući, ali je govorila i o svom ljubavnom životu

Plavokosa hrvatska voditeljka Antonija Blaće otkrila je za hrvatski Story kako joj se čine učesnici novog serijala rijaliti programa Veliki Brat.

- Iako su svi u prvi trenutak izgledali pomalo čudni, gledajući dnevne emisije shvatite da su to ljudi s nekom životnom pričom i sudbinom: od prsate lepotice do vozačice taksija – primetila je Blaće.

Nedavno su na portalima osvanule Antonijine golišave fotke iz perioda kada je kada je i sama bila učesnica Velikog brata, ali ona se te svoje živo tne faze ne stidi. Po svemu sudeći, tome umnogome doprinosi i to što njen dečko, vaterpolista Hrvoje Brlečić, iako je upoznat s njenom prošlošću, ne vidi nikakav problem u tome što je njegova devojka javna ličnost i trudi se da joj u svemu bude prava podrška.

- Pomaže mi u svim situacijama. Jednostavno nemam reči za njega. Muškarac je u pravom smislu te reči – izjavila je Antonija.

Simpatična voditeljka, koju prijatelji iz milošte zovu Tonka, ne skriva da Hrvoje i ona planiraju da uskoro stanu na ludi kamen.

- S našim trenutnim rasporedom, bilo bi to pravo fast food venčanje. Šalim se. Naravno, razgovaramo i o tome. Što se majčinstva tiče, ono je prekrasno za svaku ženu i kad god da se dogodi, dobro je da se dogodi – zaključila je TV zvezda.

Na pitanje šta misli o seksu koji se dogodio prošle srede u kući Velikog brata između šibenčanke Marijane Čvrljak i Beograđanina Nikole Nemeševića, Antonija smatra da je prejaka osuda javnosti koja prati ovaj par.

- Hajde sada da svi budemo svi face i kažemo U redu, pogrešila je, ali pružimo joj podršku. Kad ona izađe iz kuće, sve će stvari rešiti na miru sa članovima svoje porodice, bez kamera. Sigurno je se ne bih odrekla, iako pretpostavljam da su joj roditelji u šoku. Bila sam u BB kući, pa iz prve ruke mogu da vam kažem kako smo svi kad uđemo u kuću izgubljeni i tražimo bliskost i pažnju, bilo mušku ili žensku. Ne bih u ovom slučaju želela da bacim kamen ni na koga. Žalosno mi je što se želimo odreći jedne Hrvatice zbog toga što je zgrešila. Pružimo podršku i njoj i njenoj porodici! – rekla je Blaće.

makonda-tracker