Nataša Bekvalac pokazala kostim sa cirkonima

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

NS

30-03-2011 19:58h
Kostim koji je kreirao Darko Kostić je sjajan i ističe Natašinu lepotu. Darko jedinstven modni kreator i verujem da će u svojim sledećim kreacijama još više istaći njenu senzualnost i jedinstvenost.

ana

30-03-2011 21:24h
cak i da se ne vidi to sto svi misle, onda je greska kreatora.ako je to i bio za cilj veoma je vulgarno i neukusno.

Bolero

31-03-2011 16:54h
Sta je sa vama ljudi, dragi? Sto ste navalili na Natu toliko? Zena zivi svoj zivot. Lijepa, zgodna, zavodljiva, pametna, sposobna. U cemu je problem? Jel vam krivo sto vi nemate takve mogucnosti kao Natasa? Ne kapiram. Poludjet ce te od vase uzastne ljubomore. To nije uopste zdravo za vas. NATASA je najpopoularnija BALKANSKA POP-PJEVACICA medju nasim ljudima takodje i Spancima. Dajte smirite se da vam ne bi prisjelo! Mi nasu Natu-Barbiku volimo! A vi ako je ne volite ne morate onda ni da komentarisete bilo sta vezano za nju. Pozdrav iz Spanije! Story magazin najbolji ste!

Janko

31-03-2011 11:01h
Imidz i ponasanje su joj se toliko srozali da ne vidim kako ce joj ova fotografija pomoci.

Marina

31-03-2011 14:32h
Ona je estradna licnost, i kao njima je sve dozvoljeno. Da nema ovih sljokica, koje oslikavaju intimni deo, bilo bi ok. A ovako - slazem se, jako je neukusno i vulgarno.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: