Rijana: Uživam da budem potčinjena u seksu

0
Sve uspešnija atraktivna muzička zvezda Rijana priznala je da je tek nedavno otkrila svoju sklonost ka mazohizmu u spavaćoj sobi

U intervjuu za magazin Rolling Stone, dvadesettrogodišnja pevačica Rijana pričala je otvoreno o svom seksualnom životu i tom prilikom ispričala je da joj prija kada neko dominira nad njom u krevetu, ali i da uživa u tome da bude vezana i da je tapšu po zadnjici.

- Mislim da sam pomalo mazohista. Volim taj osećaj kada znam da sam nečija cura. Prija mi kad sam vezana i kad me pljeskaju po guzi. Dopada mi se da budem bičevana. Čudno, ali koliko god da mi je stalo do toga, ipak najviše volim kada do tako nečeg dođe spontano. Upotreba bičeva i lanaca, kada morate da se zaustavite da biste dohvatili bič, po meni je nekako isuviše isplanirana akcija. Više volim kada me udaraju rukama – ispovedila se zvezda za koju mediji u poslednje vreme tvrde da se viđa sa glumcem Kolinom Farelom.

Zvezda koja je pre dve godine tužila svog bivšeg dečka Krisa Brauna zbog fizičkog zlostavljanja, takođe je otvoreno govorila o svom burnom odrastanju uz oca Ronalda Fentija koji je ne skrivajući se pušio krek pred Rijanom koja je tada imala svega devet godina.

- Mislim da sam oduvek bila pomalo sklona mazohizmu, ali sam to tek nedavno shvatila. Verovatno je to normalno za ljude koji su u detinjstvu prisustvovali zloupotrebi ilegalnih supstanci. Kao mala, uvek sam se plašila petka, pošto bi moj otac tada dolazio kući pijan. To je bio dan kada je primao platu, a barem polovinu novca potrošio bi na alkohol – prisetila se Rijana.

Međutim, ova lepotica sa Barbadosa došla do zaključka da su njene seksualne sklonosti u direktnoj vezi sa njenom veoma zahtevnom karijerom.

- Volim da sve aspekte svog života držim na čvrstoj uzdi, ali baš zato uživam u tome da budem potčinjena u spavaćoj sobi. To je jedino mesto gde sebi mogu da dozvolim da budem mala dama i imam uz sebe mačo muškarca koji bi preuzeo svu odgovornost nad situacijom. To je tako seksi. U svakodnevnom životu veoma mnogo radim i stalno sam primorana da donosim važne izvršne odluke, tako da mi veoma prija kada u intimnim odnosima osetim bliskost na nivou sasvim male devojčice – rekla je pevačica koja će se narednog maja pojaviti na velikom platnu u ulozi pomorskog stručnjaka za oružje u filmskoj ekranizaciji video igrice Battleship.

makonda-tracker