nije se nadao

Njegova karijera iz snova krenula je baš u BEOGRADU: Nekadašnji BANKAR preko noći postao jedan od NAJPLAĆENIJIH muških modela koji je ušao u 6. deceniju! (FOTO)

0

O ovakvoj karijeri nije ni maštao!

foto: Youtube/Printscreen
foto: Youtube/Printscreen

Nepisano je pravilo da se modelingom i žene i muškarci počinju baviti u mlađim godinama, mahom pre punoletstva, ali da pravila postoje da bi se ponekad i kršila, pokazuje i Marko Konsoli, model poreklom iz Italije.

Marko je 30 godina radio kao finansijski menadžer, da bi sa 53 godine odlučio da se bavi modelingom.

 

Njegovo lice danas krasi reklame prestižnih brendova i rado je viđen gost na najvažnijim modnim događajima. Zanimljivo je da je u svet mode ušao slučajno, prenosi portal Cdm.me.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARCO CONSOLI (@m_consoli) on


Moja priča je počela u jednom kafiću u Beogradu kada su mi fotografi prišli i predložili da me sutradan fotografišu. Tako da sam prvo slikanje uradio u Beogradu nakon čega su se moje fotografije našle po celom svetu. Shvatio sam da je moje lice, lice starijeg gospodina, jako funkcionalno, pa sam tako i ostao u ovom svetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARCO CONSOLI (@m_consoli) on


Poštujem osobe koje s karijerom modela krenu jako mlade, ali ja sam za samo godinu napravio kao neko tokom cele karijere. Za 18 meseci sam imao više od 130 slikanja“, kaže Marko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARCO CONSOLI (@m_consoli) on

Posao modela ga je, kaže, oslobodio od kancelarijske svakodnevnice i život mu ispunio stalnim putovanjima i upoznavanjem novih zemalja, kultura i ljudi.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARCO CONSOLI (@m_consoli) on

 

Video sam ceo svet i to je ono što je jako lepo u ovom poslu. Ono što se meni ne sviđa u svetu mode je ljubomora i zavist koje su često prisutne“, objašnjava Marko.

 

makonda-tracker