luksuz

Konačno je stigao: Marko Jarić posetio gradilište na Dorćolu gde je u izgradnji VILA, koju je namenio ćerkama Valentini i Sijeni, koje je dobio u braku sa Adrianom Limom!

1

Za njega svi imaju reči hvale!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivši košarkaš Marko Jarić doputovao je iz Majamija kako bi se dogovorio o finesama oko izgradnje kuće koja će imati pet spavaćih soba, teretanu, bazen, tri kupatila i nekoliko parking mesta.

 

Uprkos hladnoći i vremenskim neprilikama koje ovih dana vladaju u Beogradu, dvadesetak radnika na Dorćolu vredno rade na vili bivšeg košarkaša Marka Jarića. On je nedavno doputovao u Beograd, kada smo ga i uslikali na aerodromu, a sada znamo i razlog njegovog dolaska. Kako saznajemo, miljenik žena doputovao je iz Majamija, gde godinama unazad živi, kako bi ispratio radove na luksuznom zdanju.

 

foto: Dragan Kadić

Iako živi u Majamiju, te tamo poseduje nekretninu koja može da parira holivudskim, nekadašnji košarkaški as kao neko ko je odrastao Beogradu želi da ima vilu u kojoj će boraviti kada dođe, kako sam tako i sa svojim ćerkicama Valentinom i Sijenom, koje ima iz braka sa Adrijanom Limom. On je prošle godine kupio ogroman plac u samom centru Beograda, a njegova vila biće sa pet spavaćih soba, tri kupatila, teretanom, ali i nekoliko parking mesta u garaži - kaže naš izvor upućen u čitavu priču i dodaje:

Stalno su tu radnici, rade čim im vremenske prilike dozvole. Ovo je baš luksuzni kraj i cena kvadrata prosečnih stanova se kreće do tri hiljade evra, ali njegova je mnogo viša klasa. Tražio je da bude sagrađena od dobrog građevinskog materijala i da pločice i drvenarija budu najkvalitetniji mogući. Samo trošak svih radova će preći sumu od milion evra. Pored bazena, Marko će imati i saunu, ali i šank kako bi njegovim gostima ugođaj bio potpun.

Prema rečima našeg izvora, radovi su zvanično počeli u martu prošle godine, što potvrđuje natpis na tabli ispred gradilišta, dok je krajnji rok decembar ove godine. Da neće biti probijen govori slika koju smo zatekli na licu mesta. Od radnika smo saznali da će luksuzno zdanje imati više od 250 kvadrata, ali da češće viđaju Markovog oca Srećka nego košarkaša.

 

Marko je divan gazda, jeste da retko dolazi zbog svojih obaveza u Majamiju, ali nije previše zahtevan. Poverio je našem investitoru sve i mi radimo vredno kako bi sve bilo završeno u roku. Ovo nije zgrada, već kuća koja će biti u ravni sa ostalim u ulici - rekao nam je radnik kog smo zatekli na gradilištu.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker