sve je isplanirao

Otkriva detalje: Veljko Ražnatović iskreno o DECI, DATUMU VENČANJA ali i tome da li će se nakon ženidbe iseliti iz PORODIČNE kuće i napustiti majku!

2

Ne smatra da je mlad za obaveze. 

foto: Dragana Udovičić

Bokser i naslednik folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović, kaže da bi voleo, poput mnogih muškaraca, da mu verenica rodi mušku decu, ali da bi i žensko dete smatrao blagoslovom


Vest da se verio sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko bila je vodeća nekoliko dana nakon što je folk zvezda objavila da je to istina. Mladi bokser otkriva da će se oženiti ove godine, ali da datum neće on odrediti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on

Oženiću se ove godine sigurno, ali ne znam tačan datum. Sačekaćemo da malo otopli to je sigurno, mada sam ja hteo da izađem u bundi - kroz osmeh kaže Veljko, i dodaje:

 

Uživamo trenutno zajedno, mnogo nam je lepo. Ona je verena i ona je moja žena, pa nije bitno kada će biti svadba. Ništa nismo precizirali, ali kad-tad desiće se. Moramo biti malo tajanstveni, ali šalu na stranu ja sam uvek tu i kada ona kaže sad, biće sad. Nije to do mene, moram da vam priznam.

 

On otkriva i da u njihovom domu ne važi pravilo da se svekrva i snajka ne slažu, naprotiv Ceca i Bogdana su kao drugarice.


 Da kucnem u drvo, zaista se super slažu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) on

 

makonda-tracker