Bijonse prekinula poslovnu saradnju sa ocem

0
Otac atraktivne zvezde Bijonse, Metju Nouls, odlučio je da se povuče iz porodičnog biznisa tako da više neće biti menadžer svojoj planetarno slavnoj ćerki

Popularna r’n’b i soul pevačica Bijonse dala je zvaničnu izjavu povodom odluke svog oca da prekine njihovu poslovnu saradnju koja je trajala još od njenog detinjstva i početnih koraka u svetu muzike koje je napravila sa grupom Destiny’s Child.

- Zahvalna sam mu na svemu što me je naučio. Odrastala sam posmatrajući svoje roditelje kako sa uspehom upravljaju sopstvenim poslovima. Bili su veoma hrabri kao preduzetnici i ja ću gledati da nastavim njihovim stopama. On je moj otac za ceo život i ja ga veoma volim. Hvala mu na svemu – poručila je dvadesetdevetogodišnja Bijonse koja nije otkrila ko će biti njen menadžer u budućnosti.

Metju Nouls koji se do sada brinuo o svim aspektima karijere svoje mezimice takođe se obratio javnosti zvaničnim pismom.

- Posao je posao, a porodica porodica. Volim svoju ćerku i veoma sam ponosan na ono čime se bavi i na sve što je postigla. Radovaću se i ubuduće svakom njenom novom velikom uspehu – rekao je Metju.

makonda-tracker