Nina Radojčić i MVP u Ušću

0
Povodom proslave drugog rođendana TC Ušće u četvrtak 31. marta od 19 sati sve posetioce obradovaće nastupi ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji Nine Radojičić, grupe MVP, beogradskog di džeja MKDSL, kvarteta Studio Alektik i specijalnih gostiju iznena

Mini koncerti mladih muzičkih zvezda biće održani u prizemlju, Ušće Shopping Centra koji će za sve svoje posetioce povodom rođendana organizovati i celodnevni Shopping Day sa brojim popustima, raznovrsnim akcijama i iznenađenjima.

Novom nagradnom igrom koja počinje upravo u četvrtak, Ušće želi da svojim posetiocima pruži nezaboravna iskustva kroz putovanja do dalekih destinacija iz snova. Tako će najsrećnije posetioce u okviru nagradne igre, Ušće odvesti do 7 novih svetskih čuda (Koloseum u Rimu, Čičen Ica, Rio De Žaneiro i poseta Hristosu Iskupitelju, putovanje u Kinu i obilazak Kineskog zida, poseta istorijskom nalazištu Maču Piču u Peruu, put u Petru u Jordanu i poseta Tadž Mahalu u Indiji), obradovati ih novim automobilom Hyundai IX35 ali i Ipod nano uređajima.

makonda-tracker