zahvalna

KARLEUŠA OSVOJILA NAGRADU I POSVETILA JE MAJCI: Ubrzo se i Divna oglasila više nego dirljivom porukom za svoju naslednicu (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

Sara

30-01-2019 09:47h
Dostojnoj naslednici čuvene kuguarke Divne baš krenulo! I treba da se zahvali, koja bi joj majka bila paravan u švaleraciji? Jedna je Divna!!

Kiko

30-01-2019 10:17h
Trebalo je posvetiti Dušku . On je jedini fer i najbolji. Samo ona ga ne zanima.

Milenko Savković

30-01-2019 12:54h
Divna se nedavno hvalila kako joj je “ljubavnik” mladji 26 godina...mislim Jeco, kad prenašiš mamu sa piletinom , javi nam. Imaš na čemu da se zahvališ mama Divni, lepo te edukovala

Slavica

30-01-2019 15:14h
Bas nikad nisam ostavila komentar ispod nekog clanka, teksta, kolumne, kako god, to rade dokoni ljudi cast izuzecima, ali ovo sad je bas jace od mene. Nisam bas fan doticne tzv dive, ali vi ste ODVRATNI! Gledajte bre malo u svoje dvoriste, go**a od ljudi. Nemate drugih problema no da pljujete po majci i cerci, ako ne gresim mama joj je imala ili ima tumor..kako god, jadni ste i bas onako odise nesreca iz vasih komentara. Ajd sad, os.. se. Ne bih se vise vracala, slucajno skrolovah dole i videh bedoce od komentara. I da se razumemo, pisem ulicarski, jer samo tako razumete.

Nada

31-01-2019 06:40h
Odvratne one Al stvarno
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: