skupa

U PITANJU JE OGROMNA CIFRA: Zanemećete kada čujete koliko Karleuša uzima novca po samo jednom nastupu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Joka

29-01-2019 09:30h
Da li porteska proverila prijavljene prihode i plaćanje poreza. Da li ima muljanja. Koloko je dece ostalo bez dečjih dodataka kada se porez MULJA.

Snezana

29-01-2019 11:33h
@Joka
Muljanja kod nje cisto sumnjam da ima, jer ona kad bi toliko zaradjivala muz joj ne bi trebao, nego bi slobodno jahala piletinu. U inostranstvu nemoze da napuni ni srednje klubove, a raja vise nema para kao pre, tako da ako dobije i 5 hiljada na ruke dobro je prosla. Novinari se stvarno brurkaju sa ovim ciframa. Tuga.

Pošteno

29-01-2019 09:33h
Visina njenih prihoda je velika laž. U BiH je nastupala po rupama u Jajcu i okolini.Da je tačan iznos njenih primanja zar bi dolazila u situaciju da joj isključe struju i vodu. Udala se dobro i od tad joj je krenulo. Koncert na Ušću platio Tošić.

vukosav

29-01-2019 10:00h
Ne mogu da shvatim za šta joj bilo ko plaća. Od 100 ptanih 95 ne zna naziv jedne njene pesme. 7j što plaća ako plaća je lud.

Rajko

29-01-2019 10:48h
Ako se okrene novom pokazanom umeću a to je filmsa industrija onda će zaraditi deset puta vise od skičanja u mikrofon.

raska

29-01-2019 15:12h
Ona nije nikakav problem. Problematicni su oni koji placaju da je slusaju. Ako je njoj neko slagao da zna da peva nije uspeo ubediti toliku masu ljudi.

Сеновић

01-02-2019 12:32h
Није она крива што зарађује те паре, криви су ови ментоли што то плаћају да слушају. Није ни чудо што нам кидају део по део територије.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: