mlada i uspešna

Mlada glumica otvorila dušu: Dragana Mićalović priželjkuje ulogu pored sestre i otkriva detalje saradnje sa popularnom SRPSKOM PEVAČICOM !

0

Glumica Dragana Mićalović ističe da za svoju stariju sestru Slobodu uvek ima vremena i da bi volela da podele ponovo kadar u budućnosti.

foto: Marina Lopičić

Glumica Dragana Mićalović ističe da za svoju stariju sestru Slobodu uvek ima vremena i da bi volela da podele ponovo kadar u budućnosti.

 

Kasija iz popularne srpske serije “Sinđelići” ovih dana vredno radi s ostatkom ekipe ove serije na snimanju novih epizoda. Iako ima malo vremena za sebe i svoje bližnje, trudi se da za svoju stariju sestru, glumačku zvezdu Slobodu Mićalović, uvek nađe vremena.

 

Za Slobodu i njenu porodicu uvek imam vremena. Bilo da ja posle snimanja idem kod njih da prespavam ili se viđamo noću između njihovih predstava. Prosto, za to uvek mora da postoji vreme" - kaže Dragana i priznaje da priželjkuje da ponovo podeli kadar sa starijom Mićalovićevom.

 

- Zasad nemamo nikakvu ponudu. Ja bih to volela ne zato što je moja sestra, već zato što je kao koleginicu poštujem. I mislim da bi svaki glumac poželeo nju za partnera u kadru. Nas dve smo već radile “Nepobedivo srce”, ali nismo imale mnogo zajedničkih deonica. Bilo bi lepo - iskrena je Dragana.

 

 

S obzirom na to da je u ovom periodu preokupirana poslovnim obavezama, Dragana za “Blic TV magazin” kaže da će neko putovanje da pričeka.

- Do marta zbog velikih obaveza neću moći na neko putovanje, ali sa Milicom Pavlović se dogovaram da u februaru, martu, pošto nam obema tada nailazi neki opušteniji period, zajedno negde otputujemo. To će biti pravo žensko putovanje - otkriva glumica.

Ona dodaje da ne bi imala ništa protiv da ponovo ukrasi neki spot Pavlovićeve, kao što je to učinila pre nekoliko godina.

- Nismo pričale o tome, ali ako se desi neka dobra priča, ako možemo da napravimo neki super glumački zadatak, naravno, zašto da ne - završava glumica.

makonda-tracker