BLISKE SU

Krenulo je pravim smerom: Kendal Džener se pojavila na utakmici svog DEČKA, u pratnji BUDUĆE SVEKRVE!

0

Veoma je zaljubljena i posvećena. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Izgleda da veza između Kendal Džener i Bena Simonsa funkcioniše sve bolje i bolje. Zvezda je viđena kako navija za svog dečka zajedno sa njegovom mamom na utakmici u Filadelfiji.

 

Na fotografijama paparaca koje su preplavile internet, Kendal i Benova mama sede zajedno, gledaju utakmicu i usputno ćaskaju, a ovo nije prvi put da su njih dve viđene u javnosti zajedno.

 

foto: Profimedia

 

Naime, njih dve su već zajedno navijale za Bena u novembru prošle godine kada su se takođe, potvrđuju fotografije, dobro provele.

 

U skladu sa tim, Kendal i Ben poslednjih meseci ne pokušavaju da sakriju svoju sreću i često izlaze zajedno, a nedavno su razmenili i neke vruće komentare na instagramu i ostalim društvenim mrežama koje su fanovima dodatno zagolicali maštu.

 

Kendal i Ben ulažu dosta truda u njihovu vezu i poslednjih meseci često su puta viđani zajedno” , potvrdio je izvor za E News. “Oboje su jako zauzeti svojim karijerama ali održavaju dobar kontakt.”

Ben se stvarno dopada Kendall i posvećuje mu puno pažnje” , dodao je izvor. “Pokušavaju da ne stvaraju pritisak u vezi ali Kendall se gotovo ne viđa ni sa kim drugim u poslednje vreme.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Benjamin Simmons (@bensimmons) on

 

makonda-tracker