Sergej Ćertković: Nastup u Zagrebu zagrevanje pred prvi solistički koncert u Hrvatskoj

Sergej Ćetković je održao promotivni koncert pred brojnim novinarima i kolegama muzičarima, kao i fanovima koji su imali sreće da se nađu u prepunom zagrebačkom klubu Shamballa
0
1 / 10

 

Da će promocija i gotovo trosatni koncert biti pun pogodak za sve one koji vole muziku majstora laganih nota, znalo se u trenu kad je poznati kantautor ušao u klub. Brojne obožavateljke bukvalno su ga okružile, pa je druženje i slikanje, koje je potrajalo, pomerilo svirku za gotovo sat vremena.

Među brojnim zvanicama iz javnog života, među prvima podršku su mu pružili, Toni Cetinski, Ivana Nobilo Cetinski, Stjepan Božić, Ivana Marić, Aleks Grdić, Stefani Hohnjec…

- Zaista se zahvaljujem svima koji podržavaju ovo što ja radim, i pored činjence da godinama, zaista, dobijam signale da se moje pesme slušaju u Zagrebu i uopšte u čitavoj Hrvatskoj, tek sam se na promo-nastupu, pred ovom divnom publikom, u to stoprocentno uverio. Potvrdilo se to nije floskula, da muzika ne poznaje granice. Zaista sam uživao i zahvaljujem se svim dragim kolegama, a posebno Toniju Cetinskom, koji su me podržali u nastojanju da se predstavim uživo na zagrebačkoj muzičkoj sceni – rekao je Sergej povodom svoje promocije.

Kad su počeli prvi taktovi pesme 2 minuta fan pit je proključao, ipak prava euforija je nastala u trenu kad je Sergej na njemu šarmantan način pozvao Tonija Cetinskog na scenu da zajedno otpevaju njegov ever green - Pogledi u tami.

- Meni je drago da je Sergej u Zagrebu, publika je toga željna. Srećan sam što imam takvog prijatelja i kolegu. Sergej je iskren i pošten čovek i odličan pevač. Čovek se može da nauči da svira i peva, ali ne može  naučiti biti čovek, takav se rađaš. Pun klub ljudi koji pevaju njegove pesme dokazao je da je konačan dolazak na ovo tržiste bio pun pogodak. Publika je željna dobrih pevača, dajem mu punu podršku – rekao je kasnije Toni.

Posle Zagreba Sergeja, kad je u pitanju Hrvatska, očekuje promocija albuma u Splitu, a na jesen, kako su rekli iz njegovog menadžmenta, očekuje se i veliki solisticki koncert u Zagrebu.

 

makonda-tracker