HUMANOST NA DELU

FOLK DIVA PLEMENITOG SRCA: Kad vidite šta je Dragana Mirković uradila za bolesnu ćerku svog pokojnog kolege krenuće vam suze na oči (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

vea

19-01-2019 20:10h
Jaka pomoć.Ja mislila uplatila neki novac

Crnogorka

19-01-2019 23:17h
O smrada ja reko odrijesila kesu pa joj dala za lijecenje

Crnogorka

19-01-2019 23:27h
U pravu ste tacnomi se place

Tanja

20-01-2019 10:14h
Barem ona ima.... Mogla je da uplati neki iznos, a reci podrske i nisu neka pomoc kada ti fali novac za izlečenje, a zna se ishod ovakve vrste bolesti. Uzas.... Sto vise imas, dusu nemas. Sve sama gluma i foliranje.

Lana

20-01-2019 11:57h
To je kasidolska "diva". Uvek smerna, na recima, a na delu - corak. Devojci treba novac, a od podrske znamo sta biva, pa zato daljemo SMS poruke. Fuj!!!!

Sanja

20-01-2019 14:47h
Dragana,bas si se pretrgla! Ja pomislih,uplatila odredjenu sumu,a ona zena,prosledila stvar dalje..Jel se to u tvom svetu naziva podrskom?Recima,mozda,ali delom,svakako ne.I jos se hvali po raznim tabloidima kako je pomogla...

limunada

22-01-2019 11:06h
@Sanja
Eto, pozivam sve moje prijatelje da se prikljuce akciji, budite darezljivi, uh, mnogo se bolje osecam, uradila sam plemeniti gest !!!
Ovo deluje grozno ali tako i draganina poruka glasi...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: