NEMA VIŠE NJENOG GIGE

BLAGO TEBI: Ceca Bojković otkrila zašto je bila LJUBOMORNA na svog kolegu Marka Nikolića

0

Diva našeg glumišta prisetila se saradnje s Markom tokom rada na seriji "Bolji život"

foto: Mića Jović
foto: Mića Jović

Kada je slavni srpski glumac Marko Nikolić preminuo 2. januara ove godine u 73. godini, brojne njegove kolege bile su neutešne zbog odlaska jednog takvog velikana.

 

Među njima je i Svetlana Ceca Bojković, njegova Emilija iz jedne od najpopularnijih serija ikada snimljenih na ovim prostorima “Bolji život”.

 

- Strašno mi je teško. Ne mogu vam opisati koliko mi je žao što se toliko mučio. On je bio divan čovek i nije zaslužio ovakav odlazak. Od letos ga nisam videla. Tada je još uvek bilo sve u redu... On je bio toliko divan čovek... Nismo se videli i čuli, ali su mi rekli da se izvukao iz te bolesti. Bio je pun nade da će sve to pobediti, a nažalost se desilo suprotno – ispričala je Svetlana u prvim danima nakon Markovog odlaska.

 

Ona se prisetila divnih trenutaka koje je provela s kolegom.

- Bio je toliko svestran. On je imao širok krug interesovanja, njega nije zanimala samo gluma. Čovek je sa njim mogao o svemu, o raznim temama da priča. Bio je radoznao i otvorenog uma. Bio je i pouzdan prijatelj, pravi. Uvek je bio nasmejan i voleo da se šali. Ako bih ja nešto izjavila duhovito, on bi se samo nastavio na to. Uvek smo se šalili na snimanjima. Bilo je divno raditi sa njim - kazala je.

foto: Luka Šarac

 

Podsetila se i vremena kada su njih dvoje dobili ponudu da igraju bračni par Popadić.

 

- Kad sam čila da će baš on glumiti mog supruga u “Boljem životu”, bila sam vrlo srećna, jer nije bolji izbor nije mogao ni da se zamisli. Međutim, kada sam pročitala scenario i kada sam shvatila kakva je Emilija, našalila sam da sam vrlo ljubomorna na Gigu Moravca. Blago tebi, rekla sam mu, tebe će svi voleti – otkrila je glumica za Hello.

 

 

makonda-tracker