Dijana Dvornik: Boris mi je bio muž, ljubavnik i najbolji prijatelj

0
Dijana Dvornik, supruga pokojnog velikana glumišta Borisa Dvornika, u intervjuu za Večernji.hr otkriva kako joj izgleda život tri godine nakon njegove smrti

Prošlo je tri godine od smrti glumca Borisa Dvornika, koji nikada ne može pasti u zaborav. Boris je živeo život, kao da mu je svaki dan poslednji. Sećanje na skoro pola veka koliko je provela s njim Dijani Dvornik daje snage da nastavi dalje bez svog supruga, ali i najboljeg prijatelja.

– Kad je umro, na mene su pale sve obaveze o kojima je on godinama brinuo: finansije, računi, naši kućni ljubimci. Ja sam bila zadužena za domaćinstvo i kuvanje, on za sve ostalo. I moram vam reći, dobro sam se snašla. Dugova nemam, brinem se za papagaja, dve mačke i psa, ponekad pomislim da u stanu imam zoološki vrt. Nikad nisam imala puno prijateljica, možda dve, tri. Kao i moja mama, koju od milja svi zovemo Nana, rodila sam vrlo mlada, sa 18 godina, sve je bilo podređeno mužu i djeci. Bila sam devojka koja se brinula za tri muškarca. Često su me pitali odakle mi toliko strpljenja – kaže Dijana u intervjuu za Večernji.hr, u kom je otkrila da je Boris bio muž, ljubavnik i najbolji prijatelj.

Priredio: Danilo Mašojević

makonda-tracker