Aleksandra Jeftanović uživala na promociji Fashion Selectiona

Jedan od najvećih modnih događaja u regionu Fashion Selection i prozvod Herbafast sklopili su jednogodišnji ugovor o saradnji, pokroviteljstvu, u beogradskom restoranu Moon in Soho
0
1 / 2 Foto: Vladimir Šporčić

Tradicionalne dve nedelje mode dobile su pun naziv 18. Herbafast Fashion Selection. Ugovor su potpisali direktor modne agnecije Select Nebojša Grnčarski i doktor Predrag Moskovljević iz Herbafasta.  

 

Nakon potpisivanja ugovora, Herbafast je tortom proslavio i svoj peti rođandan u kojoj su uživali svi prisutni među kojima su bili predstavnici svih naših medija, te brojne istaknute poznate ličnosti, Ivan Zeljković, poznatiji kao Zeka Milioner, dobro nam poznata TV lica Ognjen Amidžić i Aleksandra Jeftanović, te spisateljica Isidora Bjelica i mnogi drugi.

Ovogodišnji 18. Herbafast Fashion Selection počinje četvrtog, a završava se 18. aprila. Održaće se na eksluzivnim lokacijama u našoj prestonici,  Kristalna sala Doma vojske, Space u šoping centru Ušće i Pozorištu na Terazijama, a svoje najnovije kolekcije za proleće-leto predstaviće naši najbolji dizajneri i brendovi. Ovog proleća jedinstveni modni koncept Fashion Travel održaće se od sedmog do desetog aprila u Sloveniji u Termama Olimia.

makonda-tracker