Otvoreno prodajno mesto Exit festivala u Converse Shopu SC Ušće

0
U četvrtak, 24. marta otvoreno je novo prodajno mesto Exit festivala u Converse Shop-u na 1. spratu Shopping centra Ušće na Novom Beogradu.

Pored novootvorenog prodajnog mesta u Ušću Beograđani za sada ulaznice mogu da kupe samo online, preko sajta gigstix.com, dok će ostala prodajna mesta festivala u Beogradu biti otvorena u toku aprila.

Povodom otvaranja prodajnog mesta, u četvrtak u 13h kratak nastup u Converse Shop-u je održala grupa Multietnička atrakcija, koja je svoj istoimeni album prvenac objavila na Exit etiketi za beplatan download na sajtu exitmusic.tv.

Ulaznice za dvanaesti Exit festival koji će se održati od 7. do 10. jula nalaze se u redovnoj prodaji po promotivnoj ceni od 6990 dinara, a broj ovih ulaznica je ograničen. Redovna cena ulaznica iznosiće 10990 dinara.

U prodaji su ulaznice za srednjoškolce, po promotivnoj ceni od 4990 dinara i za studente, po promotivnoj ceni od 5990 dinara. Posetioci zainteresovani da ulaznice kupe na rate mogu da ih kupe po ceni od 7990 dinara preko sajta gigstix.com. Na ovaj način ulaznice se mogu kupiti na 2,3, 4 i 5 rata, tj. za cenu od 1558 do 3 995 din mesečno! Više informacija o prodaji ulaznica za Exit mogu se dobiti na sajtu gigstix.com i preko zvaničnog sajta festivala exitfest.org.

makonda-tracker