otvoreno

IZNEVERENA OČEKIVANJA: Saša Popović otkrio u koju pevačicu je najviše verovao

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

Bane

15-01-2019 22:22h
Tanja ima karakterističnu boju glasa, za prave, emotivne narodnjake, pesme, od kojih se režu vene i baš me čudi da Sale kao vrhunski menadžer to nije primetio i ne može se govoriti da je Tanja zakazala već pre da je on zakazao. Jeste njen odlazak u Australiju mnogo poremetio, ali eto vratila se pre tri godine i opet niiišta, on njoj samo nudi pesmice koje pevaju njegove zvezdice, Tanji treba pesma da razvali da pokaže ogromne vokalne sposobnosti. Mogla je da bude legenda narodne muzike, ali prave, mada još nije kasno.

Dare

15-01-2019 23:34h
@Bane
Tačno, ima na YT snimak sa audicije, kad je Tanja zapevala na suvo Šta će ti pevačica, da se naježiš a Sale razrogačio oči ko da je ugledao milion dolara i mislio sam da će sa njom napraviti milione ali ju je tretirao kao Slavicu i njoj slične dok je Tanja baš nešto posebno.

Maxo

16-01-2019 08:04h
Kod 90% Pevacica kad se udaju prestane karijera (bar ona vrhunska). Evo sada imate Prijevicku ona na najvecoj tacki popularnosti se udaje i povlaci sa scene. To su momenti koji se moraju iskoriste ako se zelite baviti tim poslom a ne povuci se. Jer za godinu ili dve da negovorim vise mnogo se promeni i nemoze se vise biti Novitet. Tako je nesto uradila i Tanja taman kad je bila postala Zvezda otisla u Australiju.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: