JAKA JE

Sada je zadovoljna: Poznata glumica se nakon RAZVODA, vratila u Beograd!

1

Roditelji u joj velika podrška. 

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Lepa glumica se udala za producent i menadžera Aleksandra Kukanjca, u javnosti poznatog po tome što je bio u vezi sa pevačicom Aleksandrom Radović, a zatim je napustila Srbiju.

Danina Jeftić je inače odrasla u Australiji u koju se zbog rata devedesetih preselila iz Sarajeva. Prvu popularnost je stekla u seriji Mime Karadžića “Pare ili život” kad se doselila u Srbiju, što je bila i njena prva uloga. Pre godinu dana je objasnila kako se tada osećala:


Vrištala sam od sreće deset minuta kad mi je Bjela javio da sam dobila ulogu u Montevideu. Bila sam presrećna što sam deo te ekipe i danas osećam ponos zbog toga."

foto: Luka Šarac


Pored oca je zavolela sportove i bila uspešna u rukometu, a voli da istakne da je bila član prvog tima ženske rukometne reprezentacije Australije. Crkveni brak je sklopila 2013. godine u Beogradu sa Aleksandrom Kukanjcem, a potom su dobili sina Maksima. Nepunu godinu nakon rođenja sina preselili su se u Australiju.

Danina i Aleksandar su se posle dve godine venčali i u Sidneju, ali se posle samo nekoliko meseci Danina sa sinom vratila u Beograd. Sada je samohrana majka koja najveću pomoć ima od svojih roditelja. Razvod je, kako su pisali mediji, bio težak.

Glumica kaže da je njen sin sada porastao, tako da se ona može vratiti glumi u punom sjaju.

 

foto: Luka Šarac

 

makonda-tracker