široko

Skup hobi: Suprug Nikoline Pišek važi za najbogatijeg kolekcionara u Zagrebu, a evo šta mu predstavlja najveće zadovoljstvo!

2

Godinama porodično prikupljaju antikvitete. 

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Prelepa voditeljka Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje Ristović žive na relaciji Beograd - Zagreb, a Vidoje čija porodica važi za jednu od najbogatijih kolekcionara umetničkih dela i u Zagrebu je, kako pišu hrvatski mediji, našao način da utoli tu svoju strast.

 

Naime, kako piše hrvatski portal "100posto.hr" Vidoje Ristović je u nedelju razgledao sajam antikviteta na zagrebačkom "Britancu", a oni navode kako se čini da je ponešto i pazario. S obzirom na to da je Vidoje po zanimanju istoričar umetnosti, nije ni čudo, piše ovaj medij, da mu je ovaj sajam posebno drag, a očigledno je da se njima dopada ova njegova strast.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

Vidoje je ljubav prema umetninama nasledio od svog oca Viktora, poznatog pod nadimkom Miša Grof. Hrvatski mediji navode da nema sumnje da je Ristović najbogatiji srpski antikvar, te Viktor u svom vlasništvu ima zavidnu kolekciju umetnina od kojih neke, navodno, vrede i sto hiljada evra.

 

Porodica Ristović se kolekcionarstvom umetničkih dela počela baviti devedesetih godina prošlog veka, a navodi se da je biznis i poznavanje umetničkih dela porodici donelo veliko bogatstvo pa se tako spekulisalo da su Ristovići svadbu Nikoline Pišek i Vidoja platili čak 400 hiljada evra.

Podsećamo, na njihovoj svadbi je bila i Sandra Meljničenko sa svojim suprugom Andrejem, ruskim milijarderom

 

 

makonda-tracker