ljubav na kratko

Da li ste znali da je Petar Stugar bio sa 6 godina starijom koleginicom u braku? Ovo je spisak poznatih sa NAJKRAĆIM BRAKOVIMA na domaćoj javnoj sceni! (FOTO)

0

Evo koliko su trajali neki od najkraćih brakova srpske scene!

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

Dužina njihovih brakova mnoge je iznenadila. Nkei od njih nisu potrajali ni par meseci. 

 

 

Aleksandra Radović od svih je krila svoj prvi brak sa kolegom, a Petar Strugar je prošao kroz bračni brodolom sa šest godina starijom koleginicom.

 

Evo koliko su trajali neki od najkraćih brakova srpske scene!

 

 

 

Radovićeva je još kao studentkinja bila u vezi, a kasnije i u braku s bubnjarem Dejanom Nikolićem Džonijem, s kojim je nastupala u vojnom orkestru.

 

aleksandra radović
aleksandra radovićfoto: Serbian Television USA

Međutim, posle dve godine bje iznenada saopštio ostalim članovima orkestra da je Aleksandra rešila da napusti i njega i posao, a razloge nikad nikome nije rekao, pisali su mediji.

 

Petar Strugar i šest godina starija koleginica Ivana Nikolić venčali su se početkom decembra 2013. godine na intimnoj ceremoniji u Zemunu, a u junu 2014. postali su roditelji sina Zarije.

 

foto: Dado Đilas

Posle više od godinu dana nakon venčanja, poznati umetnici odlučili su da se rastanu. Iako su na sve načine pokušali da sačuvaju svoj brak, kada su shvatili da je to ipak neizvodljivo, zajedno su doneli odluku da život nastave odvojeno. Njihov razvod bio je turbulentan.

 

Marija Kilibarda i Vladimir Radmanović rastali su se posle samo godinu dana bračne zajednice, nepomirljivost u karakterima bila je glavni okidač za razvod.

 

foto: Kurir/damir Dervišagić

Leontina Vukomanović i Filip su se dogovorili da se raziđu jer su oboje zaključili da njihov brak, nažalost, ne funkcioniše kao u početku. Brigu oko svoje jedinice preuzeli su oboje, s tim što je pevačica dobila starateljstvo nad detetom.

 

foto: Dragan Kadić

Leontina se udala u maju 2009, posle tri meseca zabavljanja sa violinistom Filipom Patom, a u aprilu 2010. rodila se mala Lucija. Taj brak je trajao tri godine.

 

makonda-tracker