preminuo pod nerazjašnjenim okolnostima

NJEGOVA SMRT I DANAS JE MISTERIJA: Legendarni bubnjar Bijelog dugmeta tragično je okončao svoj život u 38 godini

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Zoran

11-01-2020 20:22h
Kakav crna misterija. Voleo belo i ubio se.

Zoranhnhnhnhna

12-01-2020 05:59h
@Zoran
Slazem se. Nekako se ne govori o mnogim negativnim uticajima droge od kojih je jedna nervno rastrojstvo. Bivsa devojka jednog od clanova familije je koristila ekstazi i dobila je pravu sizofreniju. Prica o ljudima koji ne postoje i o dogadjajima koji se nisu desili. Robin Williams je pao u depresiju i ubio se, a bavio se belim sportom i lecio se od alkohola.
Mozda i ima necega sumnjivog, ali mozda i nema. Nista novo da se narkoman ubije.
Ovo mnogo surovo zvuci, izvinjavam se ako je nekoga pogodilo, ali to su jednostavno cijnenice.

Ana

12-01-2020 09:38h
Istina je ta da je Ipe dugovao pare i da su mu presudili zbog dugova..ali normalno sto porodica to ne iznosi u javnost...Bez obzira,obiljezio je jedan period i ostavio nas u lijepom sjecanju..Vjecna ti slava legendo.

Mike

12-01-2020 09:40h
Mladje generacije ne znaju. '94 godina.....ljudski zivot je bio nista....ko nije bio jak (mentalno) zavrsavao je ili obesen,skok ili metak....tako je bilo..
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: