MOŽE LI DA SE PROMENI?

Prijatelji Darka Lazića zabrinuti zbog najnovije neodgovornosti pevača: On je oduvek živeo 200 na sat i očigledno će tako nastaviti (FOTO) (VIDEO)

2

Mnogi se pitaju da li je zvezda zaista izvula lekciju iz nesreće koja se umalo završila s kobnim posledicama

foto: kurir/marija dejanović
foto: kurir/marija dejanović

Darko Lazić 23. oktobra prošle godine doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću od koje se i danas oporavlja. Prilikom prevrtanja automobila marke BMW pevač je zadobio teške telesne povrede, sa kojima se lavovski borio: potres mozga, povredu kičme, hematom na levom bubregu, nagnječenje plućnog krila, probijenu plućnu maramicu, polomljena rebra, prelom butne kosti, višestruki prelom noge, kao i prelom karlične kosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on

 

Međutim, 80 dana nakon saobraćajke javnost je pobesnela kada ga je videla sa menadžerom i prijateljem Miljanom Vračevićem u automobilu, kako se vozi bez pojasa. Dvojac je pevao i gledao u kameru telefona umesto na drum, a Vračević je snimak povrh svega i objavio na društvenim mrežama.

 

"Veži pojas, bre!", "Opet se voziš bez pojasa", "Nije vam pametno da u toku vožnje pevate i snimate se", samo su neki od komentara koji su se nizali kraj ove objave.

 

 

Pevač se na ove komentare nije obazirao, ali jedan od njegovih prijatelja veoma je burno reagovao. Kako se navodi, Darko je "uvek živeo 200 na sat" i očito će tako i nastaviti.

- Ne može Darko da se promeni nikad. Nije njemu ovo prvi put da se slupa autom ili izazove udes. Mislili smo da će se ovoga puta bar malo trgnuti, budući da je jedva preživeo, ali i zbog toga što će dobiti još jedno dete, ali džaba. On je oduvek živeo 200 na sat i očigledno će tako nastaviti da živi

 

- Od kad je napustio Institut za rehabilitaciju i vratio se u Brestač, on ne vežba, ne ide na terapiju, već samo spava, jede i pije. Nije išao ni na kontrole, nije uradio potrebne analize i dijagnostiku bubrega, čija je funkcija oslabljena - pričao je prijatelj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on

 

Sa druge strane, iz Instituta za rehabilitaciju potvrđeno je da se Lazić nije vratio, niti javio.

 

- Darko nije kod nas, iako je rekao da će odmah posle Božića nastaviti sa terapijom. Nije ni pozvao da se raspita o raspoloživosti kapaciteta smeštajnih jedinica. On bi trebalo da boravak za sebe i pratioca ubuduće finansira sam, ali je možda loša finansijska situacija razlog nedolaska. Ne znamo - ističu oni.

 

Međutim, njegov vozač i menadžer Miljan demantovao je navode da pevač nije bio vezan.

 

- Darko je bio vezan, ali zbog povreda rebara nije mogao da stavi pojas preko ramena, već je bio oko struka i rukom ga je pridržavao - rekao je on, vidno iznerviran pričama koje je čuo na Darkov račun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on

 

 

- Kako to mislite da je bahat?! Kako ako sedi na mestu suvozača i vozi se 40 na sat? Fotografija koju smo napravili u autu na kojoj, istina je, nema pojasa nije načinjena tokom vožnje, već dok smo stajali - dodao je on.

 

- To što smo pevali u autu i malo se opustili posle svega što je Dare preživeo nikome ne bi trebalo da smeta. Naprotiv! Kakav smo mi to narod?! - pita se pevačev prijatelj i poslovni saradnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on

 

Sa druge strane, Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost u saobraćaju nije želeo da komentariše taj slučaj.

 

- Pametnom je jednom dovoljno - kratko je Alou rekao on.

 

 

makonda-tracker