RAZOČARANA U LJUDE

Mnogo me je pogodila ljudska mržnja i potreba da mi unište brak i porodicu: Jelena Karleuša kaže da je njen brak JAČI OD SVIH ZALA

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

rale

11-01-2019 13:25h
javne ste licnosti,u srbiji malte ne to je normalno,da se tracari izmislja.vas brak smeta licemerima i dusmanima.zelim vam od sveg srca tebi i Dusku da opstanete i da pokazete da ste savrsen par,a vasa ljubav neka bude putokaz onima koji vas mrze.pozdrav od ratka

Mirjana

11-01-2019 13:35h
Jelena, da li moze da te povredi ono sto plasira Ceca i ekipa ljudi koji sebe nazivaju novinarima, a koje ona hrani? Zar nisi vec ogugla na to?

STA MISLIS

11-01-2019 14:03h
Koliko si ti karleuso izvredjala narod,koliko si im ponizenja dala i koliko si ista ti te ljude ispljuvala,zar te nije sramota da trazis podrsku.Dusko jeste dobar covek,al jos nije video ostalo.Ognjen je jedan od mnogih i valjda ce Dusko to shvatiti jednom.Najbolje je da se povuces i poradis na jezicini kojom vredjas ljude,mozda tada dobijes podrsku kolega,"prijatelja"naroda.I tudja su deca bila povredjena s'tvoje strane,a to tebe nije bolelo.

PITANJE ZA TEBE

11-01-2019 20:26h
karleuso,Sta mislis koliko je roditelja zaplakalo kada si im u grandu decu vredjala?Koliko je bola svako od tih takmicara osetio kada si taj pogani jezik i srednji prst pruzila?Koliko majki je jecalo slusajuci tvoje pljuvanje,ponizavanje i podsmevanje na racun svih ucesnika koji sebi nisu mogli da priuste iole neceg lepog?Koliko njih je otpevalo milion puta bolje od tebe ljubomorno-zavidne?Kad sve to pogledas i saberes,ne oduzimaj vec skontaj kako se svi oni a i mnogi drugi osecali i osecaju danas zbog tvojih uvreda.Karma je cudo,a bumerang je odavno napravljen.Kako li se samo Duskova majka osecala kada te je gledala i slusala,dok je tvoja mislila da si ti svetica.Kako li se osecaju tvoja braca kojih nigde u tvojoj blizini nema.E pa sada razmisli,koga boli a koga ne boli.

Jeca

11-01-2019 20:28h
Valjda po onoj narodnoj- kako sejes, tako i zanjes.... Sta se onda cudi?!

ja

16-01-2019 23:12h
Čuj nju pogodila ljudska mržnja i zlo. To se samo vratilo svo zlo koje je ona posejala i poslala drugima
Čemu čudjenje Jelena..ti jesi zla.

Nela

17-01-2019 20:43h
Joj hvala bogu da je sve u redu i da su to samo price .Jelena cuvajre vas brak kao zenica oka .Svi vam zavide i nemojte nasedati na prvokacije.Sram ih bilo ne mogu da verujem koliko ljudsko zlo moze da ide ,boze me sacuvaj.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: