SAČEKALE SU SVOJIH PET MINUTA

Ko bi rekao: Danas su ZVEZDE a nekada su bile devojke iz senke, koje su pozajmljivale glas!

0

Ne stide se da govore o tome. 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Aleksandra Radović, Ana Kokić, Ivana Peters danas su velike zvezde a ranije je sve bilo drugačije

 

Sada već proslavljenje pevačice, Marija Mihajlović, Ivana Peters, Aleksandra Radović, Tanja Jovićević 90-ih godina su bile devojke iz senke koje su pevale i pozajmljivale glas brojnim tada popularnim pevačicama.

 

Kada se ovo razotkrilo mnogi su bili i te kako iznenađeni, a naše pevačice koje zapravo nisu pevale svoje pesme, već su samo đuskale uz njih i otvarale usta su članice Modelsica, Ana Kokić u grupi "Energija" i mnoge druge.

 

Marija Mihajlović je navodno pesme naplaćivala 50 maraka, a za zvezde umesto kojih je pevačla je imala jedan zahtev.

 

Ja sam insistirala da stoji moje ime. Na svim tim nosačima zvuka piše moje ime i u kom sam svojstvu ja tu, tako da tu nema nikakve zabune. Jedina zabuna u tome je što ljudi više vole da gledaju televiziju, nego da čitaju šta pise na tim kasetama i CD-ovima. Te devojke koje se pojavljuju su igračice, one su igračice, a što one po scenariju moraju da otvaraju usta, ja ne znam - rekla je svojevremeno Mihajlovićeva.

foto: Youtube Printscreen


Glas Ivane Peters stoji iza hita “Oči boje duge” grupe “Dr. Iggy“.

 

 Spoj boje glasa, način na koji sam otpevala i teksta, možda je to dovelo do toga da sada bude kao neka himna. Sada mi sve to deluje naivno i otpevala bih je u potpuno drugačijem aranžmanu. Ja bih to sada mnogo promenila, posle ovoliko vremena - rekla je Ivana za Mondo.rs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters) on

Ana Kokić je i sama priznala da na početku karijere nije pevala, uz objašnjenje da je tada bila jako mlada.

 

Nikad nisam krila da je na dva albuma grupe “Energija” pevao neko drugi. Bila sam mlada, tada sam imala samo 16 godina i nisam imala mnogo iskustva sa estradnim pevanjem. Već na trećem albumu pevala sam ja - izjavila je Ana

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic) on

Tanja Jovićević je otpevala prvih par albuma “Modelsicama”, Aleksandra Radović je pevala pesmu “Bez tebe”, za poznati bend “Dobar, loš, zao”, a Ceca Slavković je umesto otvaračica usta otpevala pesmu “Tornado”, grupe “Mej Dej".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Radovic (@alexandradovic) on

 

makonda-tracker