nevolje u raju

TURSKA GLUMAČKA ZVEZDA PRED RAZVODOM: Supruzi ukinuo kartice i preselio se u hotel

2

Nekada je bio jedan od najpoželjnijih neženja, a sva je prilika da će ponovo imati tu laskavu titulu.

foto: Youtube Screenshot
foto: Youtube Screenshot

Markantni turski glumac Ozdžan Deniz (47), Faruk iz "Istanbulske neveste", prolazi kroz veliku bračnu krizu, a prema onom što se čulo u emisiji "Druga stranica", on i njegova dvadeset godina mlađa supruga Fejza Aktan pred razvodom su, piše Lepa & Srećna.

 

Glasine o bračnim problemima novopečenog para, koji se u martu venčao a krajem aprila dobio sina Kuzeja, počele su pre mesec-dva.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz) on

 

Tabloidi su tada pisali da je lepa i mlada Fejza počela megalomanski da troši, pa joj je muž zatvorio račun, oduzeo sve kartice i dao samo jednu koju direktno on kontroliše.

 

A to je, tvrde turski mediji, baš naljutilo mladu majku, pa su počele ozbiljne svađe u domu Denizovih. Zato je poslednjih dana decembra 2018. glumac napustio kuću i preselio se u hotel. Kući ga još nisu vratila ni ubeđivanja cele porodice, ni Fejzine molbe.

 

Da li će Ozdžan Deniz, nekada najpoželjniji turski neženja, ponovo biti slobodan, još se pouzdano ne zna. Ali, čuju se zlobni komentari, na primer, "tako mu i treba kad se petlja sa decom".

 

Ozdžan se ne oglašava povodom ovih priča, a Fejza je na društvenim mrežama napisala da je sve to obična laž i da su ona i Ozdžan srećni.

 

Šta je tu istina a šta laž, najbolje će pokazati vreme.

 

 

makonda-tracker