humanost na delu

ZVEZDA VELIKOG SRCA: Dragana Mirković za Božić darovala samohranu majku i decu

0

Folk diva Dragana Mirković donirala je pakete sa hranom samohranoj majki dvoje maloletne dece.

foto: Promo
foto: Promo

Pevačica je mladoj samohranoj majki dvoje maloletne dece M.P. (24) iz Kuršumlije opštini koja se nalazi na svega 25 kilometara od administartivne linije sa Kosovom i Metohijom donirala pakete sa hranom kako bi ih iznenadila i ulepšala im Božić, najradosnijih hrišćanski praznik.

 

Samohrana majka dvoje maloletne dece je bez posla i ikakvih primanja.

 

Verujete mi naježila sam se i zaplakala jer me je pre svega ganulo veliko srce i dobra duša Dragane Mirković, hvala joj neizmerno, imaćemo da se lepo počastimo za Božić. Da bogda da bi ovako nešto učinila još neka javna ličnost, a Gaga je duša od žene i to niko ne može da joj ospori, poručuje ona.

Koliko je srce Dragane Mirković veliko govori i podatak da je ona pošto živi u Austriji organozovala ljude i svog tima u Beogradu kako bi usrećila mladu mamu i njenu decu za Božić, najradosniji hrišćanski praznik.

 

Podsetimo, ovo je samo jedna u nizu pomoći od strane Dragane Mirković ljudima kojima je to potrebno. Dragana redovno učestvuje u humanitarnim akcijama, pomaže ugroženima i poznata je kao najhumanija osoba na estradi, ali o tome nikada ne želi javno da govori.

 

Dragana je samo tokom poplava u Srbiji nekoliko puta slala kontigente pomoći, osim toga ona je tada donirala čak pet miliona dinara za pomoć ugroženima u poplavama u Srbiji.

 

makonda-tracker