krah

STAVLJAJU TAČKU NA DECENIJSKU LJUBAV: Oglasio se Nikola Rađen i ostavio sve u šoku...

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

to nam je bitno

08-01-2019 09:51h
prosto necu moci da rucam od brige. sta nas bre briga koj! se zeni a koj se pa udava ?! oboje su bitne face, kao i j.k. I onaj mucenik sto nije imao pameti da bezi dok je vreme.

Pera

12-01-2019 09:10h
@to nam je bitno
Kad analiziram ovog Nikolu pitam se da li se gubitnici radjaju ili su takvi sto im je mozak dislociran izmedju nogu? Jednoga dana njegova deca porastu u njemu ce gledati stranca koji u zivotu nikada nije bio tu za njih. Dok je on terao kera one ce rasti bez bez njegove ljubavi, Ljubav nije samo rec, ljubav je ono sta si cinio, sta cinis i sta ces ciniti za svoje mile i drage. Deca koja odrastaju bez emotivnog kontakta sa ocem, a Nikola je jako malo bio sa njima postace ravnodusna kao i njihova majka sto je razvila ravnodusnost prema ocu koji ne napustio kada joj je najvise trebao.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: