NIJE LAKO BITI BROJ JEDAN

Poslala sam sam svog putnika na još jedno putovanje u tu daleku zemlju: Jelena i Nole ovaj Božić NE PROVODE zajedno, ali HRABRO se drže (FOTO) (VIDEO)

1

Iako za Badnji dan bio sa porodicom, nažalost, sedmi januar naš slavni teniser će, nažalost, biti primoran da provede u avionu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Novak Đoković čestitao je putem društvenih mreža srećan Božić svim pravoslavnim vernicima.

 

- Svima bih poželeo puno sreće, mira, zdravlja, blagostanja… Da vas čuva Bog, da vas čuvaju anđeli u svemu što radite – rekao je Novak.

 

Najbolji teniser sveta otkrio je da će veći deo Božića provesti u avionu, na putu za Australiju.

 

- Još sam u Dohi, spremam se za put za Australiju i veći deo Božića provešću u avionu. Ipak, proveo sam Badnje veče sa porodicom, zbog čega sam veoma srećan. Sada je vreme za Australiju i prve grend slem u sezoni – rekao je Novak u čestitki na Tviteru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

 

On je podsetio na učešće na turniru u Dohi, gde je poražen u polufinalu od Roberta Bautista-Aguta, ali je rekao da mu je utisak nedelje činjenica da je u dublu sa bratom Markom stigao do polufinala.

 

- Želeo bih svima koji slave Božić 7. januara da poželim mir, ljubav, mnogo energije i ljubavi u okviru porodica i bliskih ljudi. Sve najbolje, vidimo se uskoro u Melburnu – poručio je Novak u video-čestitki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

 

Njegova supruga Jelena svesna je toga da Novakov posao nema milosti prema našim tradicionalnim praznicima i, po svemu sudeći, sa tim ume da se vrlo stočki nosi.

 

- Poslala sam sam svog putnika na još jedno putovanje u daleku zemlju. Srećan Božić svima pravoslavnim hrišćanima širom sveta, neka vas prate zdravlje, mir, sreća i ljubav. Kad ih pronadjete u sebi, podelite ih sa drugima – poručila je Jelena.

 

 

makonda-tracker