Fuad Backović Deen: Kajli Minog je veoma pristupačna

0
Fuad Backović Deen otkriva impresije sa partija na kome je upoznao Kajli Minog, najavljuje da se uskoro vraća u rodno Sarajevo, i da se u pauzi između predavanja na studijama modnog biznisa u Institutu Marangoni u Milanu raduje objavljivanju svog novog albuma

Studirajući na Marangoniju, Backović je bio u prilici da upozna mnoge poznate ličnosti iz sveta mode, ali i muzike.

- Nedavno je dvojac Dolce & Gabbana organizovao zabavu povodom koncerta Kajli Minog u Milanu, pošto su joj oni radili kompletnu kostimografiju za svetsku turneju. Poznajem se sa Stefanom Gabanom i upravo zahvaljujući tome sam upoznao i Kajli, pa sam tom prilikom razmenio nekoliko rečenica s njom. Veoma je sitna, ali i veoma lepa žena. Kao osoba je sasvim normalna i pristupačna, ali to mogu reći i za mnoge druge zvezde koje sam ovde upoznao – kaže popularni Sarajlija.

Skori povratak u rodni grad Deen će iskoristiti kako bi pripremio promociju svog novog albuma.

- Već nekoliko puta sam pomerao objavljivanje albuma, ali mislim da će se to definitivno dogoditi krajem leta. Na CD-u će biti deset pesama, a možda naknadno upadne još jedna. Album sam radio u saradnji s Aleksandrom Kovač, Aleksandrom Milutinović, Dalal Midhat, Majom i Mahirom Sarihodžićem, dakle, s jednim vrhunskim timom. Veoma sam zadovoljan urađenim, mislim da je dosta drugačiji i ozbiljniji od mojih prethodnih izdanja. Izdaću ga za kompletno regionalno tržište, a ne bih se bavio prognozama kako će proći kod publike. Naravno, nadam se najboljem – kaže pevač za Dnevni Avaz.

Muzičar se ne slaže sa mišljenjem da u svetskim modnim krugovima vlada gej lobi.

- Da gej lobi vlada modom, onda bi, valjda, dominirali muški modeli, zar ne? Muške kolekcije bile bi mnogo bitnije nego ženske, a ustvari je obratno. A što se tiče homoseksualaca generalno, mogu reći da je po tom pitanju situacija u Sarajevu identična onoj u Milanu. Razlika je samo u tome što se oni kod nas kriju, krišom se sastaju po stanovima i organizuju razne orgije, dok u Italiji ne postoji potreba da to rade - govori Backović.

Priredio: Danilo Mašojević

Podsetite se numere Ja imam nekog koju je Deen otpevao zajedno sa Anabelom:

 

makonda-tracker