ponosna mama

Svakog dana ih savetuje: Ceca ISKRENO o budućnosti i karijerama svoje dece!

4

Uči ih da se bore i budu jedinstveni. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ceca Ražnatović ponosna je na uspehe svoje dece, a sada je ispričala kakve savete daje ćerki Anastasiji koja je letos objavila svoj prvi hit "Savršen par", a uveliko radi i na novim pesmama.

 

 Ne može slava da se nasleđuje. Za slavu se boriš, za karijeru se boriš. Anastasija ima mnogo toga na čemu mora da radi, vezano za svoju karijeru, mora da se žrtvuje, da posveti sebe stoprocentno da bi gradila karijeru, ja joj to od srca želim. Ona mora prosto da se posveti tome apsolutno i da živi za to. Kada sam ja počela da biram svoje pesme, od albuma "Kukavica" i "Šta je to u tvojim venama", od tada nisam htela da snimim ništa što mene nije dotaklo, da doživim to. Tako sam pustila i nju, mora kroz svoj senzibilitet da odluči šta želi, a šta ne želi - rekla je Ceca za emisiju "Ekskluzivno".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

Iako priznaje da nije veliki ljubitelj boksa, folk diva svim srcem podržava i sina Veljka, koji je odabrao da se bavi ovim sportom.

 

Boks je plemenita veština, tako bar kažu, za mene nije. Šta je tu plemenito u makljaži po glavi i po telu? Ali drago mi je što je u sportu, što je sebe pronašao. Izabrali su svoje profesionalne puteve, ja sam tu da ih podržim - jasna je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

 

makonda-tracker