navikla je

Uspomene: Kija Kockar OTKRIVA sa kim će provesti Božić i koji praznik joj nije prijao!

0

Nada se da će u 2019. godini sve krenuti pravim smerom. 

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Kristina Kija Kockar doživela je mnogo toga u 2018. godini, a, kako kaže, sve ružno je ostavila za sobom. Dok niže poslovne uspehe, trudi se da provede kvalitetno vreme sa porodicom, te će ovog puta Božić proslaviti sa njima, a ne radno.

 

Božić uglavnom slavimo u malom krugu porodice i praktikujemo božićni ručak. Ove godine imaću i božićnu večeru za uži krug prijatelja. Baka je zadužena za spremanje trpeze, s tim što jedan deo naručimo iz restorana - kaže Kija za "Srpski telegraf" i otkriva kako su ona i Sloba dok su bili u braku obeležavali najradosniji hrišćanski praznik."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kija_kockar__official) on

 Zavisi kako kad, uglavnom on dođe kod mene na ručak, pa posle ja kod njega na večeru. Ali iskreno, većinom su mi zapadali letovi za praznike, tako da sam ih provodila radno - navela je ona."

Kija kaže da se ne seća nijednog Božića provedenog sa tatom, a poznato je da nisu bili u dobrim odnosima.

 

 Ne pamtim nijedan Božić sa tatom. Već sam pričala o našem odnosu, mi dugo nismo bili u kontaktu, tako da sam ja navikla da bitne događaje ne delim sa njim. Sve sam mu oprostila pre nego što sam ga izgubila, i to mi je jako bitno - priznaje Kockareva i dodaje da joj je svaki Božić u životu bio srećan, osim prošlogodišnjeg, koji je provela u "Zadruzi", iz, kako ističe, očiglednih razloga."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kija_kockar__official) on

 

makonda-tracker