Jovana Janković i Željko Joksimović: Raskid posle dve nedelje veridbe

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

DRAGANA

23-03-2011 13:38h
OD SADA SLUSAM ZELJKA DO SADA TO NISAM,UMISLJENA LEPOTICA MI SE NIKADA NIJE DOPADALA

keti

23-03-2011 12:28h
tako ti je to, kad trebas da odlucis da li ces ceo zivot da provedes s nekim, onda tek saznas da li je to ustvari ono :)


samo ne kapiram ovo sto mnogi izjavljuju "ljubav se ugasila" :)

verovatno je to krenulo vec odavno (jer nemoze tako brzo) i onda je veridba bila pokusaj spasavanja svega al to nikad ne funkcionise.
kao sto ne funkcionise da propali brak spasavas prinovom.

nego jel ima nekih interesantnijih vesti? :)

meni zanimljivije sta vips rade inace, jel predstavljaju neki dobar primer ostalima? jel se neko od njih bavi politikom il slicno?


ko s kim koliko dugo nije bas zanimljivo :(
niti to ko se razvodi i ko koga vara :(

obrdad

01-04-2011 20:51h
e bas me zaboli za zeljka jovanu i natasu ,cim ne pisu o njima oni smisle neku aferu, dali ovaj narod ima o cemu da prica drugom koda nam je to najvaznuja stvar na svjetu,vjerujte mi da neznam ni ko su oni .nego ubise nas sa vjestima ovi dana,dali je neko procito neku knjigu skoro ubio nas bog

Sandra

21-03-2011 21:05h
Steta,bili su bas lep par:(
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: