URNEBESNO

ON BAŠ UME DA SE ZEZA: Naučite od Andrije Miloševića kako se u stranoj zemlji nepozvan upada na maskenbal, kako se na španskom kaže konj i upoznajte Milivoja, njegovog brata od strica (VIDEO)

1

Popularni glumac se ludo provodi na odmoru u Kolumbiji

foto: Instagram
foto: Instagram

Od ovih ledenih zimskih dana, glumac Andrija Milošević odlučio je da se sa svojom devojkom, koleginicom Aleksandrom Tomić, skloni odlaskom u tropske predele, pa je tako njihova trenutna destinacija Kartahena de Indijas u Kolumbiji.

 

Ali, Andrija ne bi bio to što jeste da se i sa odmora ne javlja svojim pratiocima na Instagramu, a kako drugačije, do li šaljivim objavama.

 

- Andrijano kolumbijano faco neobrijano, desperado na ogrado... - objasnio je da je ovo od sada njegov novi pseudonim u jednom postu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on

 

U drugoj objavi, nazvanoj “Brat od strica i kokos u novogodišnjem putopisu” dobili smo dva videa i priliku da upoznamo Miloševićevog “brata od strica” Milivoja, s kojim se Andrija očigledno odlično razume, iako zapravo ne zna da izgovori niti reč španskog, a ni Milivoju baš od ruke ne ide srpski.

 

Na drugom snimku u okviru ove objave, glumac razgovara s Milivojem o konjima, a potom naleće na kokokos, koji u ovoj zemlji bukvalno čak i na šetalištima pada s drveća.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on

 

U još jednoj objavi, Andrija je našao način kako da upadne na veselje lokalnog stanovništva, igrajući u ritmu plesa egzotičnih igračica.

 

- Kako suptilno upasti na maskenbal kad nemas masku i pravis lud? Evo ovako... - napisao je on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on

 

makonda-tracker