bitka

Na lečenje Mihaela Šumahera troši se 16 miliona evra godišnje, a o njegovom stanju ne zna se SKORO NIŠTA: Sada njegova supruga ima VAŽNO saopštenje za sve!

0

Njegova borba za život i zdravlje traje od 2013. godine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Korina Šumaher, supruga legendarnog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, objavila je saopštenje u kome zahvaljuje njegovim obožavaocima.

 

Povod ovom potezu Korine Šumaher bio je 50. rođendan sedmostrukog svetskog prvaka, koji je u decembru 2013. godine u Francuskoj doživeo tešku nesreću na skijanju, te je završio u komi i od tada se vodi borba za njegov život.

 

Podsetimo, desnom stranom glave udario je u kamen, ali je udarac ublažila kaciga. Odmah je hitno prevezen helikopterom u bolnicu, te je podvrgnut operaciji i punih šest meseci proveo je u komi.

 

U aprilu 2014. probudio se iz kome, pa je prebačen u privatni smeštaj, gde se 24 sata dnevno o njemu brine tim od 15 lekara, što porodicu košta oko 130.000 evra nedlejno.

 

Nije poznato do koje se mere Šumaher oporavio, jedino što se uspelo saznati je da porodica troši čak 16 miliona evra godišnje na lekarski tim koji se brine za njega, a troškovi su u početnim, kritičnim danima zasigurno bili puno veći. Ako je verovati tom podatku, porodica se približava brojci od stotinu miliona eura potrošenih na Mihaelovo lečenje.

 

Poznato je to da Korina Šumaher retko istupa u javnosti o detaljima zdravstvenog stanja njenog supruga Mihaela. Isto tako je poznato da se o Mihaelovom zdravstvenom stanju zna jako malo…

Drago nam je i od srca vam zahvaljujemo što ćete proslaviti Mihaelov 50. rođendan s njim i s nama. Svi možete biti sigurni da je u dobrim rukama, da radimo sve što je u našoj moći da bismo mu pomogli. Molim vas za razumevanje; postupamo po njegovim željama, pa osetljive teme, poput njegovog zdravlja, držimo u privatnosti. Zahvaljujemo vam na prijateljstvu i želimo puno sreće i zdravlja u 2019. godini", napisala je u saopštenju Korina Šumaher, prenosi nemački Bild.

 

makonda-tracker