otvoreno o svemu

Nataša Bekvalac iskreno o NAJTEŽEM periodu u životu: Pala sam, ustala i krenula iz POČETKA!

0

Kada smo ugovarali slikanje za novogodišnji trobroj sa Natašom Bekvalac, odmah nam je rekla da je 2018. godinu želela da isprati u zagrljaju ćerki jer su one njena snaga, radost i sreća.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

 

Bez obrira što je ovo bila njena najgora godina, Nataša je odlučila da je isprati s osmehom u inat svemu i svima. Objasnila nam je kako je uspela da prevaziđe psihičke probleme, bol, tugu, ali i zašto je odlučila da promeni način života iz korena.

 

- U zajednici za koju sam želela da smatram da je porodica a koja se na najružniji mogući način raspala - nema pobednika ili bar ja nisam. Niti sam prebrodila niti sam pobednik, ja sam samo žena s jednim više ružnim iskustvom, jednim više porazom, ali i bogatija za još jedno najveće bogatstvo koje mi je život podario, za moju ćerku Katju. Tuga se uvek najbolje sakrije iza osmeha. Rođenjem Katje zaista sam potpuno promenila način života i funkcionisanja, sva moja ljubav i energija usredsređeni su na njih dve i na posao, na muziku koja me dodatno čini živom i radosnom ženom - kaže Nataša i otkriva zašto je napustila Beograd i vratila u Novi Sad.

 

- Dugo mi je trebalo da sebi priznam da nisam srećna u Beogradu i da godinama cvilim za gradom u kom sam rođena, za Novim Sadom. U momentu kada sam izgubila potpuni mir u Beogradu, odlučila sam - kad je bal nek je bal, da sav stres oko rođenja Katje te jako stresnog događaja i razvoda na sve dodam još jedan od najvećih stesova, selidbu pa sve u paketu krenem da prebolevam. Okrenula sam novi list, pala, ustala i krenula iz početka za mene i moje dve devojke. U Novom Sadu vodimo jako miran, gotovo savršen porodični život, a ja često odlazim u Beograd za koji me veže mnogo prijatelja i uglavnom posao - kaže pevačica i dodaje da ne planira da se ikada više uda, otkrivajući i šta je njena najveća greška koju pravi u životu i sa ljudima.

 

- Uf, ne znam za koju pre da se odlučim. Kažu ljudi nemoj živeti, pa nećeš ni grešiti, život volim, živim ga punim plućima, pa su mi i greške takve.

 

Na pitanje da li je istina da joj je psihijatar pomogao da prebrodi teške trenutke i ima li savet za sve one koji su bili u sličnoj situaciji, pevačica kaže:

 

- Depresija, anksioznost i samosažaljevanje luksuz su bogatih, ja sebi takav luksuz nisam mogla priuštiti, odlučila sam da budem srećna i da moje ćerke i moja porodica budu ponosni na mene. U trenutku kada imate bebu, stariju ćerku tinejdžerku, koje su predivne, zdrave i prelepe, bezobrazluk i huljenje na boga i život bilo bi da se odlučite na bilo šta drugo sem na sreću. Nema dobrog saveta sem da nađete ljubav unutar sebe i njome se vodite.

 

 

makonda-tracker