SNIMAK IZ KREVETA

Pokušala je da ga SPREČI DA IH RAZOTKRIJE, ali nije uspela: Ovako su Darko Lazić i Marina Gagić proslavili Novu godinu, a jedan detalj IZNENADIO JE JAVNOST!

0

Darko Lazić nalazi se u banji u Mladenovcu, otkako je izašao iz KBC Zemun. Darko je doživeo tešku saobraćajku 23. oktobra i od tada je na lečenju, a tu je proslavio i Novu godinu.

foto: Instagram Screenshot
foto: Instagram Screenshot

Ipak, porodica Lazić i devojka Marina trude se da mu ulepšaju dane u banji, a koliko mu to prija, jasno je po fotografijama na kojima ima širok osmeh.

 

Darko je u apartmanu proslavio Novu godinu, a mnogima je posebnu pažnju privuklo to što se sredio za doček 2019. godine. Sinoć su sa njim bili prijatelji i

porodica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darko Lazić (@new_me911) on

- Srećna Nova godina, želimo vam puno zdravlja, sreće, ljubavi u 2019. godini! Ljubimo vas i volimo - napisao je Darko na društvenim mrežama.

 

Posle proslave novogodišnje noći, Darko je na Instagram stori objavio i video iz kreveta na kojem peva, a Marina je pokušala da mu začepi usta kako ne bi otkrio da gledaju crtani film "Frozen".


Podsetimo, Darko je odlučio da se potpuno promeni, a da je novi čovek otkrio je i fanovima budući da je otvorio novi Instagram nalog.

 

 

makonda-tracker