biće bolje

NAJBITNIJA BORBA ZA ZDRAVLJE: Marina Tucaković ima izuzetno VAŽNU novogodišnju poruku za sve

1

Ne smete zanemariti signale koje vam telo šalje.

marina tucaković
marina tucakovićfoto: Luka Šarac

Marina Tucaković prošla je kroz veoma težak period zbog karcinoma dojke, zbog čega je išla na lečenje i u Nemačku, a samo jedno je imala da poruči svima za Novu godinu.

 

Ona se sada vratila pisanju pesama, ali i sama je rekla da se "olenjila". Tucakovićeva je nedavno govorila kako je znala da će se razboleti.

 

"Ja sam znala da će se to meni desiti. Mnogo sam se loše osećala, mnogo sam se nervirala... Imala sam tu ranicu koju sam ignorisala... Ja sam znala da sam bolesna. Ali stvarno sam znala... Svesno nisam otišla kod lekara. Imala sam i privatnih problema i onda to čovek zanemari. Ja sam sebi nekako bila na poslednjem mestu", rekla je Marina u jednoj emisiji, a sada je putem društvenih mreža poželela svima srećnu Novu godinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina Tucaković (@marina.tucakovic) on

Drugari, srećna vam Nova godina! Kao i uvek, prestanite se ložiti, nemojte od drugih očekivati da urade za vas "ovo" ili "ono", uradite za sebe sve najbolje. I nemojte drugima ništa loše raditi. I da, pazite na zdravlje. Ali jako, jako, jako pazite na zdravlje", napisala je ona.

 

makonda-tracker