luksuz

BREGA NE ŽALI PARA ZA STANOVE: Muzičar ima DVOCIFREN broj nekretnina, a ovo je njegov najveći STRAH

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Ana

01-01-2019 10:55h
Odakle ti, realno?

preletač

01-01-2019 13:39h
@Ana
Od tebe i takvih sličnim tebi???

Severni

01-01-2019 15:15h
@Ana
Nakrao se tuđih pesama. Plagijator na kub.

Fobije Leci Psiholog

01-01-2019 13:16h
Nije to strah od siromaštva, to je pohlepa. Imam takve u familiji i to se od malena tome uči, prekomernim poklonima, navikavanjem na materijalizam a odvikavanjem od poštenja. Ali dobar izgovor je zlata vreda, zar ne....

Aca

01-01-2019 16:23h
Ja ne sumnjam da si to zaradio. Svaka cast, ali na kraju cemo svi u dva metra ispod i to u drvenom sanduku dva duzine i metar visine i sirine. Do tada nam treba samo neka dobra nekretnina mozda dve i po neka za decu, a petnaest je mnogooo. To ce zetovi prodati i ako ima snajki za posto zasto.

Alex

16-08-2019 09:45h
Za četvoročlanu pordicu koja ima svoj stan ne plaća kiriju minimum je 1000 eur u zbiru da imaju dvoje supruznika ,sto znaci minimum po 60.000 rsd.To je minimum da se pristojno zivi i odvedu deca na letovanje ,plate dve ekskurzije,troskovi struje hrane, grejanja i normalna kupovina garderobe bez trpanja nepotrebnog i u hrani i u garderobi.Jako malo treba za fin,pristojan i srecan zivot netreba biti raskalašan jer onda tome ucite decu koja u tinejdjerkom dobu posle podivljaju! Nikad ne treba imati ili pruziti apsolutno sve jer to nije dobro ni za mozak ni za dušu i odraslih i naročito kod dece!Drzava da odredi minimalac za najnize kvalifikovane ili nize kvalifikovane od 350 eur i platne razrede zakonski da postoje i za privatni i u drzavnom sektoru da se zna visoko obrazovani minimum 500 eur a moze i više ako se zaradi poveca profit ili produktiv. kao i kod privatnih kompanija bonusima! Bićemo srećniji i zdraviji kao narod ako pocnemo ovako da razmišljamo i ako drzava zastiti svoje gradjane.

struja

16-05-2020 19:41h
Brega sam kaze da se plasi siromastva ,ali u stvari to je vrsta bolesti .Sto se tice zanata to ne moze svako.Svaka mu cast. kakav je covek to ne znam i ne mogu da sudim.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: